2017-06-12 07:36:57• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Nem baj, ha ma egy kicsit kerüli mások társaságát

Napi horoszkóp június 12-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Bak jegyében áll együtt a Plútóval. Erős érzések keríthetik hatalmukba, nagy szenvedéllyel reagál a hétköznapi szituációkra is. Mély érzelmi szinteken él át mindent, amivel most foglalkozik. A párkapcsolata most várhatóan heves, mély és talán csodálatos élményekben részesíti.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Tartózkodjék az értelmetlen féltékenykedéstől, vagy túlzottan birtokló magatartásról és a manipulatív taktikáktól, intrikáktól – most hajlamos lesz erre, pedig ez általában nem jellemző önre, vagy legalábbis nem ilyen nagy mértékben…

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ma a pénzkereső képességét nagyban befolyásolja majd a partnere, de az biztos, hogy az anyagiaknak kedvező bolygóállásnak örülhet. Lehet, hogy most olyan munkát is el kell végeznie, amihez nem igazán fűlik a foga, de anyagilag biztosan megéri a dolog.
 
Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ma olyan emberekkel kerülhet meglepően közeli kapcsolatba, akik nagyon más gondolkodásúak, mint ön. Társaságukban mégis jól érzi magát, mert bár nem értenek egyet önnel mindenben, ezt nagyon diplomatikus hangnemben képesek az ön tudtára adni.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
Az önből vagy másokból áradó intenzív érzelmek hatalmi harcokba vagy érzelmi manőverekbe torkollhatnak. Az eredmény sem tetszetősnek, sem kellemesnek nem nevezhető… Mély sebeket ejthet ma, ha nem vigyáz a szavaira!
 
Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A bolygók ma megadhatják a kezdő löketet az önelemzéshez, ami – jóllehet – nem lesz ínyére való, de mindenképpen hasznára válik. Egy bizalmas beszélgetés sokat segíthet ebben, önnek és a másiknak is!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Bak jegyében áll együtt a Plútóval. Ha eddig megpróbálta érzelmeit elrejteni, vagy nem venni róluk tudomást, akkor azok most ellenállhatatlan erővel fognak felszínre törni…

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ne riadjon vissza az őszinte önvizsgálattól! Ma értékes felismerései lehetnek, ha szembe mer nézni a problémákkal. Ön ennek amúgy is a „nagymestere”. Pontosan tudja azt is, másokat hogyan segíthet ebben!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Tartózkodjék attól, hogy vitába keveredjen üzletfeleivel, jegyesével, vagy házastársával, mert a Plútó ma csak felesleges perpatvarokat zúdítana a nyakába.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Plútó hatására ma minden kommunikációval kapcsolatos ügye zátonyra fut: félreértések, megfeneklett párbeszédek jellemzik a mai napot. Nem baj, ha ma egy kicsit kerüli mások társaságát, keresse a nyugalmat, az egyedüllétet!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A fontos találkozókat próbálja meg más időpontra áttenni. Fáradságos napnak ígérkezik a mai. Pihenjen minél többet, és töltse a szabad idejét a barátaival.

Halak: II. 19. - III. 20.
Csak a legszükségesebbekkel törődjön, és a fontos intéznivalókat halassza máskorra. Kissé komor lehet a hangulata, tegyen egy nagy sétát a természetben. Este pihenjen le minél előbb!
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: